2 Mart 2015 Pazartesi

Kadınların Hayır Diyemeyeceği Hediyeler

Kadınların Hayır Diyemeyeceği Hediyeler

Merhaba Gerçekleri Konuşan Adamlar okuyucuları,

Bu hafta uzun araştırmalarımız sonucunda kadınların hayır diyemeyeceği hediyeler hakkında bir makale yazdık. Tabi ki kadınları anlamak zor ve zahmetli bir iştir. Ama bu konuyu araştırırken zevk aldık ve sizlerin de okurken büyük bir zevkle okuyacağınızı düşündük. Yaklaşık 70 kişiye sorarak ortak aldığımız cevaplar doğrultusunda hazırlanan bu hediyeleri dilerseniz hiyerarşik sıraya göre sıralayalım.

--------------------------------------------------------------------------------

Merhaba arkadaşlar. Şimdi size bir web sitesinden bahsedeceğim. Bir site düşününki bildiğiniz tüm sitelerden hocalardan farklı bir ingilizce öğretme yöntemine sahip. Sıralı ingilizce öğrenmek için birebir. İngilizceye dair ne ararsanız bulabileceğiniz bu siteye girmek için BURAYA TIKLAYIN




-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

BU KONUYLA İLGİLİ DİĞER YAZIMIZI OKUMAK İÇİN buraya tıklayınız.

Sürpriz Tatil Bileti




Eşinizi hiç beklemediği bir zamanda yapacağınız sürpriz tatil hediyesi ile şaşırtıp mutlu edebilirsiniz. Yurt dışında veya yazlık bir tatil beldesinde geçirilecek birkaç güne asla hayır demeyecek ve bir an önce bavulu için alışverişe koşacaktır. Asıl hediyeyi yaptıktan sonra onunla beraber alışverişe gitmek onu şaşırtmaya devam etmeniz size olan hayranlığını arttıracaktır.

Tatil

Tek Taş Yüzük

 

Kadınların vazgeçilmez hevesi ve isteği, eşinin, sevgilisinin kendisine bir yüzük almasıdır. Kadınlar gösterişi seven insanlar oldukları için arkadaşlarına mutlulukla anlatabilecekleri ve hiç çıkarmak istemeyecekleri bir tek taş onları mutlu eder ve geri çeviremezler. Biraz maliyetli olan bu hediyeyi durumu müsait olmayanlar erteleyebilir. Altta ki diğer hediyeler arasında uygun ve kadınların hayır diyemeyeceği hediyeler arasından kendinize bir hediye seçebilirsiniz.



Tek taş yüzük

Çiçekler

Kadınların çiçeklere benzetilmesinden midir bilinmez ama sorduğumuz kişilerin çoğunluğu ikinci sıraya çiçekleri koydu. Çiçeklerin kadınlara huzur verdiği söylenirken genç sevgililer kırmızı bir buket gül tercihini yaparken evli kadınlara sorduğumuz da ise Mavi orkide yanıtını verdi. Bu arada Mavi orkide hakkında bilgisi olmayanlar için ufak bir bilgilendirme yapmakta fayda var. Orkide yurt dışından Çin, Japonya gibi yerlerden özel olarak getirtilen ve Mavi renginin pek bulunmamasından dolayı çok dikkat çeken 2 dallı yada tek dallı kokusuz çiçeklerdir. Bulunduğu yere göre çiçek açma süresi değişen orkideler aşkı simgeleyen çiçeklerden bir tanesidir.

Mavi orkide

Ayakkabılar 

.Eşinizin ayakkabılarına yada sevgilinizin ayakkabılarına bir göz atın. Ne kadar çok var değil mi ? Ama onlara sorduğunuzda bir veya iki tane ayakkabıdan fazlası yok olarak görünecektir. Sizin ona alacağınız hoş bir ayakkabının yeri diğerlerinden çok daha farklı olacaktır.

Altın ayakkabılar

Çikolatalar


Akşam elinizde bir kutu ile evinize girdiniz. Eşiniz sizi karşıladı ve o kutunun içinde ne olduğunu sordu. Sizde ''Senden tatlı çikolata var mı diye baktım da bulamadım'' diyerek elinizde ki çikolataları ona verin. Bir kutu dolusu çikolata ve en sevdikleri, ufak şeylerinde mutlu edebildiği şeyler hala var demektir. Yada sevgiliniz ile buluşmaya giderken yanınıza alabileceğiniz 4-5 adet çikolata o günün güzel geçmesi için iyi bir başlangıç.

Çikolatalar

 Makyaj Takımı

Kadınlar makyaj için saatlerini harcarlar. Bu da onların makyaj yapmaya ne kadar önem verdiklerinin göstergesidir. Evde dururken bile sebepsiz yere makyaj yapan kadınları görünce anlaşılıyor zaten. Ona en az her birinden en az ikişer tane makyaj aletleri alın (Ruj, oje, göz kalemi, far, Fondöten, rimel vs. ) bu hediye favorilerimin arasındadır.

Makyaj takımı

 Peluş Oyuncaklar

Bilindiği gibi kadınlar, yaşları fark etmeksizin, tıpkı çocukken olduğu gibi hala oyuncaklara düşkünlerdir. Özelikle peluş oyuncaklara olan ilgileri herkesin malumudur. Eşinize şirin bir hediye vermek istiyorsanız tercihinizi peluş oyuncaklardan yana kullanabilirsiniz.
Oyuncak

 Sürpriz Romantik Bir Akşam Yemeği

Kadınlar sürpriz olarak sunulan her türlü davranıştan hoşlanır. Onu romantik bir akşam yemeğini çıkarmak iyi bir fikirdir. Ancak daha iyi bir fikir ise bu romantik akşam yemeğini sizin hazırlamanızdır. Ellerinizle yaptığınız yemekleri görünce size tekrar aşık olması en doğal sonuçtur. Bunun yanında yemekten sonra arkadan gelen romantik bir müzik eşliğinde dans etmeniz hediyenin kreması olarak adlandırılabilir.
Akşam yemeği

Sevdiği Yazarın Kitabı Yada Kitap Seti

Benim tercihim olan maddeyi sona sakladım. Eşiniz eğer edebiyata ilgilenen ve kitap okumayı seven biri ise ona en sevdiği yazarın yada yazarların birkaç kitabını hatta kitap setini alabilirsiniz. Okumayı seven kadınlar kitaplara fazlasıyla değer verir. Onlar için aşk neyse kitap okumakta o dur.  Hele de eski kitaplara ve eski basımlara ilgisi olan kadınlar için hayatının en güzel hediyesi olacaktır. Bu hediye ile onu kendinize tekrar aşık edebilirsiniz.

Eski kitaplar


Bu hafta sizinle buluşturduğumuz makalemizin sonuna geldik. Sizin de eklemek istediğiniz bir hediye var ise yorum ile belirtmeniz bizi mutlu edecektir. BU KONUYLA İLGİLİ DİĞER YAZIMIZI OKUMAK İÇİN buraya tıklayınız.

Gerçekleri Konuşan Adamlar ekibi.

 


Disqus Yorumları Yükle

4 yorum