21 Şubat 2015 Cumartesi

Fly Lounce Nasıl Bir Yer

#Fly lounce#


Merhaba arkadaşlar size geçen hafta yaptığım Edirne ziyaretinde gözlemlediğim bir club'le ilgili gözlemlerimi ve araştırmalarımı yazacağım. Eğer gitmek isteyen arkadaşlarımız varsa buradan bir ön araştırma yaparak mekan hakkında bilgilenmeleri adına yazacağım bu yazıyı. Fly lounce mekanının en dolu günleri salı ve cumartesi olduğunu öğrendim. Mekanın sloganı ise ''Salısallanır'' olarak biliniyor.
Fly Lounce Logo

Nasıl bir yer ?

Edirne'ye ziyaret için gittiniz ve bir clube gideceksiniz. Hiç bir yer bilmiyorsunuz ve orada ki arkadaşlarınızdan bir tavsiye aldınız. Bu büyük ihtimalle Fly lounce olacaktır. Mekan hakkında biraz bilgi vermek gerekirse Rezervasyon yaptırmadan giremeyeceğiniz bu clube girişler ücretsizdir. Sizi kapıda bekleyen korumalar kesici alet, silah ve gizli alkol sokmaya karşı arıyorlar. Biraz rahatsız edici gibi dursa da yapılması gerekenin bu olduğuna inanıyorum. Mekan 300 kişi alabilir gibi duruyor. Tek tek sayma fırsatı olmadı tabi. 10 tane koruma saydım. Dj Emrah iş adında bir dj'lere sahip olan clup her hafta başka Dj'ler getirebiliyor. Mekana girdiğinizde fotoğraflarda da gördüğünüz gibi Beyaz masalar sizi karşılıyor. Arkadaş ortamıyla gidilip eğlenilecek bir mekan olan Fly lounce gerçekten elit ve sizi kendine çeken bir mekan. Birazda olumsuz yönlerinden bahsedelim.


Fly Lounce'de Salısallanır#

Fly louncede en haraketli gün olarak salı günü seçilmiştir. Daha sonra cumartesi günleri onu izlemektedir. Salı gününe hazırlıklar 15 gün önceden başlıyor. Rezervasyonlar 1 hafta kala doluyor. Eksikler tamamlanıyor. Dj'ler ayarlanıyor. Ve Salı günü geldiğinde her şey hazır hale gelmiş oluyor. 150 binlik Edirne'nin en güzel gece klubü seçilen Fly Lounceyi tekrar ziyaret etmeyi ve eğlenmeyi istemem desem yalan olur aslında.
Fly Lounce Salı günleri


Fly Lounce'de Tat kaçıran olaylar 


İçkilerin parası nakit alınıyor. Sigara içmenin serbest olduğu mekanda şansıma polis kontrolü oldu. Sigaraları söndürmemiz rica edildi. Öğrendiğim kadarıyla sahibinin cinayete karıştığı söyleniyor.
Korumalı bir mekanda korumalar rahatsızlık verici hareketler yapabiliyor bazen. Fakat bu mekanın güzelliğine gölge düşürmemeli.

Bir Fotoğrafcı gece boyu insanlardan izin alarak fotoğraflarını çekiyor ve bir daha ki hafta mekannın içinde bulunan ekranda yayınlanıyor. Facebook, Twitter gibi sosyal medyada da bu fotoğraflar yer alıyor. Yani Fly Lounce güzel, nezih, bir mekan. Gitmenizi tavsiye ederim. Ama Edirne'ye gidince ilk gidilmesi gereken yer Selimiye Camii olmalı.

İyi bloglar..
Fly lounce iç görünüm



Disqus Yorumları Yükle

0 yorum