22 Şubat 2015 Pazar

Erkeklerin Hayalindeki Kadın Olmanın Yolları

Erkeklerin Hayalindeki Kadın Olmanın Yolları


Erkeklerin Hayalindeki Kadın Olmanın Yolları


Her kadının merak ettiği bir konu üzerinde durmak istiyorum. Her kadının ortak bir sözü vardır.  ''Her erkek aynıdır''. Evet, haklısınız her erkek aynıdır. Aynıdır aynı olmasına ve aynadır erkekler sizin bakış açınıza. İşte bu yazımızda Erkeklerin neler istediklerini ve neler beklediklerini ağabey tadında kardeş tavsiyeleriyle sizlere derliyoruz. Kullanacağımız madde sayısı hiyerarşik olarak değil eşit önemde paylaşılmıştır.


1-Bukalemun olabilir misin ?

Bukalemundan da anlayacağınız şekilde her ortamda oturup kalkmasını, konuşmasını, efendiliğini bozmaması erkeklerin kadınlardan en büyük beklentisidir. Bir ortamda her insanın karşısındaki hakkında ki gözlemleri farklıdır. Bir kadın bir ortama girdiği zaman diğer hem cinsleri tarafından  giydiği kıyafetlere dikkat edilirken, aynı kadın yine bir ortama girdiği zaman erkekler tarafından ilk dikkat edilen durum oturup kalkması, davranışlarıdır. Aynı şekilde sevgilinizin yanında oturup kalkması onun size karşı düşüncelerini büyük ölçüde etkiliyor.

2-Trip değil Tavır yapın

Her ilişkide olduğu gibi sizinde ilişkinizde de tartışmalar olacaktır. Ona karşı soğuk davranabilir, ceza verebilirsiniz fakat Trip diye adlandırılan bu can sıkan olayın fazlalaşması durumunda erkekleri kendinizden soğutabilirsiniz. Tavrınızı belli edin, fakat trip atarak çekici değil itici olursunuz. Erkekler bir kızın başını ağrıtmasına dayanamaz.

3-Ona Masaj yapın

Gece yatmadan önce onunla sohbet edin. Ona şebeklik yapın. Ona kendinizi sevdirin mutlu olduğu şeyler anlatın.  ve finalde ona 15 dakikalık rahatlatıcı bir masaj yapın. Bu günün tüm yorgunluğunu söküp atar. Artık karşınızda gevşemiş rahatlamış bir erkek duruyor. Film izleyebilir, sohbet etmeye devam edebilirsiniz.

4-Onu yatakta mutlu edin

Bu uzun olan konuyu en indirgenmiş haliyle size aktaracağız. Erkek ve kadın cinsel ilişkide eşittir. Fakat erkekler ilk adımın kadından gelmesi durumunda daha istekli ve mutlu olurlar. Erkeklere ilişkiden önce hafızalarında kalacak görüntüler verin. Yatağa normal pijamalar yerine daha sexi kıyafetler giyin ve bir ilişkiyi sıradan olmaktan kurtarmak için özel anlar yaratın. Sizi öpmesine önem verin. ikinci bir nokta ise ona sizin kokunuzu algılamasını sağlayın. Bir erkek kadının kokusundan yüksek derecede tahrik olur. Unutmayın ilk adımı atarak onu mutlu edebilirsiniz ve hayallerindeki kadın olmanın yatak evresini gerçekleştirirsiniz.

5-Maça iki bilet alır mısın

Erkeklerin geneli maçla uzaktan yakından bir şekilde ilişkiye sahipler. Ona süpriz yaparak gidecegi maça 2 bilet alarak onun en sevdiği hobisini sizinle gerçekleştirmesini sağlamak size olumlu yansıyacaktır. Onunla sevinip, onunla üzülün, onunla bağırın. Bir erkeğin hayalindeki kadın tipi arasında maçı seven kadın vardır. İstediğin erkeğe sahip olmak için bunu yapmalısın. Bu en büyük özelliktir.

6-Özel günlerde özel yemekler

Bazı günler diğerlerinden farklıdır. Yoğun bir iş gününün ardından kapıyı açtığında burnuna gelen yemek kokusu.. Ve en sevdiği yemeğin kokusu. Biraz daha ilerlediğinde mutfakta yemekle uğraşan bir kadın ve size gülümsüyor.. Bir erkek olarak bunları yazarken bile mutlu oldum. Bir de bunu ona yaşattığınızı düşünün.. Artık hayal gücünüzü kullanabilirsiniz.

KADINLARI ŞIMARTMANIN 10 YOLU ADLI MAKALEMİZE buradan ulaşabilirsiniz.




Konuşan Adamlar ağabey tadında kardeşçe tavsiyeler.


Erkekleri mutlu etmenin yolları


Disqus Yorumları Yükle

0 yorum