24 Şubat 2015 Salı

Bir Kadının Sizi Sevdiğini Anlamanın Yolları Nelerdir?

Kadınları anlayarak sevmek



Kadınlar anlaşılması zor insan tipinin eşit anlamlısıdır. Her kadının davranışları değişiklikler gösterir. Aynı kadının bir şeyleri farklı zamanda sevip sevmedikleri de olur. Bizde Ağabey tadında kardeşçe tavsiyeler ile ''Bir kadının sizi sevdiğini anlamanın yollarını araştırdık ve sizinle buluşturduk. Yazdığımız maddeler hiyerarşi sırasına göre değil eşit şartlar altında numaralandırılmıştır. Erkekler ile ilgili diğer yazılarımıza BURADAN ulaşabilirsiniz.

Bir Kadının Sizi Sevdiğini Anlamanın Yolları Nelerdir?

1-Dokunmak

Bunu tabi ki ''size dokunabilir miyim ? '' diyerek yapmazlar. Mazeret üretirler, saçlarınızı bahane ederler, dudağının kenarında bir şey kalmış derler, yaptığınız espriye gülerken sizi dürterler vs. Bir kadın size dokunuyorsa ilgisi olduğunu düşünmekte haksız sayılmazsınız fakat bunu her dokunan kadın için düşünmek biraz saçma olur



Merhaba arkadaşlar. Şimdi size bir web sitesinden bahsedeceğim. Gebze ve istanbul civarı için Temizlik hizmeti veren bu firma gayet uygun fiyat ile ev temizliği, ofis temizliği, dış cephe cam temizliği, merdiven temizliği, okul temizliği, hastane temizliği gibi birçok temizlik hizmeti sağlıyor. Biz kendilerinin verdiği hizmetten memnun kaldık ve incelemeniz için bu siteyi ekledik. FARKLI BİR SİTE YAPISINA SAHİP BU TEMİZLİK FİRMASI İÇİN BURAYA TIKLAYABİLİRSİNİZ



2- Size yakın oturmak isterler


Bir yere, veya bir arkadaş ortamına gittiğinizde kadın size yakın oturur veya oturmak isterse yada hafiften ısrarcıysan bir şeyler düşünmeniz yanlış olmaz. Bir şeyleri alırken, şeker, küllük gibi sizinle aynı anda davranıyorsa size dokunmak istemesindendir. Tesadüf olarak düşünmeyin. Dünya'da tesadüf diye bir kavramın varlığına inanmıyorum.

3-Gülmek

Ama ne olursa olsun çok espriliyim diye düşünmeyin, bu onun sizden hoşlandığına dair bir işarettir. Eğer sizi arkadaş olarak görüyorsa muhtemelen ''Bunu bir daha sakın yapma'' diyerek size arkadaşı olduğunu belli edebilir. Aradaki dengeyi yakalayabilirsin. Unutma kadınlar kendini güldüren erkeklerden hoşlanırlar.

4-Ajancılık oynar


Belki fark etmezsiniz ama hoşlandığınız, görüştüğünüz biri, sevgiliniz olup olmadığını öğrenmek isteyecektir ve bunun için kaçamak sorular soracaktır. Mesela '' Kız arkadaşın böyle şeyler giymiyor mu hiç ?'' Yada '' Kız arkadaşında bunu seviyor mu ?'' Tarzında sorular sorarak belli etmeden ajancılık oynar. Bunu fark edebilirsin.

5- Her şey ilgisini çekecektir

Doğayla, teknolojiyle, böceklerle, sporla, arabayla... Ne ile ilgilenirseniz ilgilenin, ne anlatırsanız anlatın bir kadın sizden hoşlanıyorsa bunu ilginç bulacak ve büyük bir dikkat ile sizi dinlemeye devam edecektir. Sizi arkadaş görüyorsa muhtemelen ''Senin muhabbetini S....yim'' tepkisini verecektir :)

6- Mesajlarınıza uzun cevaplar verecektir.

Sizden hoşlanan bir kadın mesajlarınıza uzun cevaplar verecektir. Bugün ne yaptın dediğinde bir kız ''Hiç'' cevabı veriyorsa fazla ümitlenmeyin derim ben. Sizden hoşlanan bir kız sizinle sohbeti olabildiğince uzatmaya ve konuşmaya devam edecektir. ''Bana uzun mesajlar atmıyor. Çünkü benim mesajları okuyarak gözlerimin yorulmasını istemiyor. Çünkü beni seviyor'' Düşüncesinde olursanız Allah kolaylık versin demek geliyor içimden :)

7- Gözlerinizin içine bakar

Sizden hoşlanan bir kadın sizinle konuşurken gözlerinizin içine gülerek bakar. Söylediğiniz her şeyde ilginç tepkisi uyandırmak için mimiklerini olabildiğince çok kullanır. Siz bir kadına bir şey anlatırken o telefonuna bakıyor, pasta yiyor, yada uzaklara bakıyorsa ne bilim siz sanki kanka olmuşsunuz :)


Eğer bir kadın bu 7 maddeden her hangi birini dahi size uyguluyorsa o kadın size karşı bir şeyler hissediyordur. Bu  yazıyı okuduktan sonra cesaret kazanarak ona açılır, ve olumsuz bir sonuç alırsanız sorun kadındadır sizde değil. Öyle bir durumda da sitemiz hiç bir şekilde sorumluluk kabul etmez. Tüm Hakları saklıdır :) Az öncede söylediğimiz gibi Erkekler ile ilgili diğer yazılarımıza BURADAN ulaşabilirsiniz.


Kadınların sizi sevdiğini anlamanın yolları


Disqus Yorumları Yükle

1 yorum: