5 Ocak 2015 Pazartesi

Türk Erkeği Ne İster

Türk Erkeği Ne İster

Sizce Türk erkeği ne ister ? Sorusuna bir de kendi gözümle cevap vermek istedim. Bunu hangi kadına sorsak vereceği 3 klasik cevap var. Bunlar popüler cevaplar olup sıralaması şöyledir ;
  • Araba
  • Maç
  • Sex
Türk Erkeği Ne ister



Peki sizce de gerçekten erkekler bunu mu ister ? Evet genel olarak bunlar geçerli cevap olup, haklılık payları olsa bile sadece bu kadar mı gerçekten !  Bir erkek olarak kesinlikle katılmıyorum. Neden bizim Türk kızları bu kadar gaddarca yaklaşıyorlar. Sizi bu kadar üzecek ne yaptık. Yıllardır bu kadar her yerde söylenen kadın , erkek eşittir anlayışını bir ele almak istedim.

--------------------------------------------------------------------------------

Merhaba arkadaşlar. Şimdi size bir web sitesinden bahsedeceğim. Bir site düşününki bildiğiniz tüm sitelerden hocalardan farklı bir ingilizce öğretme yöntemine sahip. Sıralı ingilizce öğrenmek için birebir. İngilizceye dair ne ararsanız bulabileceğiniz bu siteye girmek için BURAYA TIKLAYIN



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kadın = Erkek ?  

Kadına daha çok değer verilen bir ülke haline geldik. Şikayetci miyim? tabi ki hayır. Bundan daha güzel bir şey olamaz herhalde. Artık öyle bir noktaya geldik ki kadın şiddetine maruz kalan erkekleri duyuyoruz haberlerde :) Dünyanın sonu geliyor sanırım. 

Erkekler ağlamaz !

Biz erkekleri sert yapmaya zorlayan sözün sırrı burada zaten. Neden erkekler ağlamaz arkadaş. Erkekte sever, erkekte üzülür belli etmez belki ama taş kalpli değil hiçbir erkek.


Erkek kimdir ? 

Erkek bir arabanın manuel  serisi gibidir demek yanlış olmaz herhalde. Erkek yalan söyleyemez. Erkek yalan söylediğinde kendini belli eden mimikleri vardır. Hemen yakalanırlar. Beceremezler :) kimisi kızarır, kimisi güler, kimisi sinirlenir hepsi bir şekilde yalan söylediğini belli eder. Ve kadınların erkeklere oranla daha zeki ve yalan konusunda master yaptıkları bilimsel olarak kanıtlanmıştır. :)

Kadın kimdir ? 

Bu konu hakkında bir çok açıklama olmak ile birlikte hala kadınları anlamanın kitabı bulunmamaktadır :) Kadınlar erkeklerin bir üst modeli olan otomatik vites olarak aynı örneğe uyarlayabiliriz. Kadınlar yalan söyleme konusunda yukarıda belirttiğim gibi uzman olup , erkeklerin başını yemede ustalık sertifikaları olan , alışverişi seven, gezmeyi seven, ilgi isteyen, süprizlere bayılan , bir erkek tarafından iltifat sözleri duymayı isteyen, bla bla bla :)) Kadın kimdir başlığını atmaktan korkmamın sebebi de bu işte . :) Allah'tan TÜRK ERKEGİ NE İSTER başlığını attım :) Şimdi konumuzun çizgisinden şaşmamak için Erkek ne ister konusunu maddeler halinde size aktarmaya çalışacağım.

Erkeğin kalbine giden yol miğdesinden geçer 

Erkeğin sevdiği maddeler arasında ilk sıraya koymak istedim. Bu söze kesinlikle katılıyorum :) 

Erkeğinde zor dönemleri vardır

Kadınların sıkıntılı dönemleri olur da erkeklerin olmaz mı ? Genel olarak erkeklerin zor dönemlerinde kimse yanında olmaz. Genel olarak tek başlarına bu dönemleri atlatırken kadınlardan bekledikleri tek şey anlayıştır.

Hayallerinde ki Kadını ister

Cinsellik KonuşanAdamlar



Kadınların söylediği sex olayından çok farklı bir şey,  hayallerini süsleyen kadını istemek. Eğer bir erkek sevdiği kadınla beraber ise onu aldatmaz, yalan söylemez, ve onunla ilgilenir.

Erkek sakalına karışılmasından hoşlanmaz.

Erkekleri genellediğimiz de %80 ilk bir kesim sakallarıyla barışıktır Tesadüftür ki kadınların genel bir agırlığı da sakallardan hoşlanmaz , erkekleri kendi istedikleri hale getirmeye çalışırken erkeklerin onlardan uzaklaşmasına sebep olurlar.

Tuttuğu takımı şampiyon görmek ister.


Gebzespor KonuşanAdamlar
Erkeğin en sevdiği hobisidir genel olarak futbol. Maç günleri erkeklere dokunmamayı deneseniz, yada maç saati temizlik yapmasanız ,tuttuğu takım yenildiği zaman o akşam ona dokunmasanız ne kadar güzel olur dimi :)


Erkekler yalan söylemek istemezler


Fakat kadınlar erkekleri bu duruma zorlarlar. Erkeği yalan söylemek zorunda bırakmayın zaten beceremiyoruz :)

Eklemek istediğiniz bir şeyler olursa yorum atmanız yeterli olacak. Biliyorum bayanları karşıma aldım ama fazla eleştirmeyin lütfen :) 

İyi bloglar 



Disqus Yorumları Yükle

1 yorum: