17 Ocak 2015 Cumartesi

Beyazıt Öztürk VS Candan Erçetin

Beyaz Vs Candan


Bu sıkıcı gündemin merkezine yerleşen Beyaz Candan kapışması Türkiye'de yeni bir akımın başlangıcı mı ? Sorularını akla getirirken, bir çok soru işareti de izleyenlerin aklında yer etmiş durumda. Bu mizah dolu kapışma nasıl başladı ? Kızlar vs Erkekler düellosuna mı dönüştü ?  Bu düellonun sonu var mı ? Sizce kim önde ?  Aklımda deli sorular ve bunların cevapları. Konuşan adamlar olarak halkın nabzını yeniden tuttuk ve bu güzel savaşı yorumlarından yola çıkarak kısa kesitler ile bu bölümleri konuşan adamlar okuyucularıyla buluşturuyoruz.
Konuşanadamlar beyaz Show

Beyaz'ın Kurbanı Candan Erçetin


Beyazın 20.yılına bastığı Beyaz şhow artık klasikleşen ünlülere takılma sahnesinde bir ilk yaşandı ve ilk defa beyaza bir cevap geldi. Candan Erçetin'in verdiği karşılık bir nevi bir savaşın başlangıcı oldu.

Candan Erçetin'den Mekan baskını


Beyazın stüdyosunu basan Candan Erçetin, beyazın eşyalarına el koyarak gözdağı verirken, beyazın sert bir kayaya çarptığı sinyalini verdi. Gerçekten gülerek izlediğimiz bu savaşın zevkli geçeceğini baştan anlamıştık zaten.

Beyaz Vs Candan Konuşanadamlar


Beyaz altta kalır mı ?

Belli ki büyük emekler harcanmış bu düellonun beyaz ayağında yine Candan'a ''kiminle dans ettiğinin farkında mısın? '' dedi. Bu sahneden sonra candanın konuşabileceğine pek ihtimal vermez iken, sol kanattan atağa kalkan candan herkesi ters köşe yaptı.


Candan Atağa kalktı

Bir futbol maçında dakika 80 de 3-0 yenilen durumuna düşen candan umudunu yitirmemiş olacak ki 10 dakika içinde 3 gol attı ve maçı kadın dayanışması temalı videosuyla başrollerini Demet akbağın oynadığı ve  halkın sempatisini kazanarak uzatmalara götürmeyi başardı. Beyazın "R'' zaafıyla dalga geçen candanı bekleyen sürprizlerden habersiz videoyu çeken candanı ne bekliyor ?

Beyazdan Öldürücü vuruş

Geniş oyuncu kadrosuyla başrolde, Hayli çepkin, Nuri Alço, Ümit besen, gibi oyuncuların paylaştıgı mangal temalı video ile dün akşam izleyenleri kırıp geçirdi. Candan'ın ataklarını büyümeden kesen defansta kalan son kişi olarak kesen Beyaz, Candanı yerin dibine soktu çıkarttı. Arıların ''vır vır'' değil ''vız vız'' yaptıgı kapak bitiriş ile candan'a son raund nakavt eden bokscu muamelesi yaptı.


Bu hafta bizi ne bekliyor

Sokağa sorduğumuz sorular doğrultusunda candan'ın pek şansı olmadığını düşünen halk '' belki yine son bir hamle ile bir şeyler yapar ama bu beyaz onunla başa çıkmak hiçte kolay değil '' diyen halk, ne olursa olsun çok zevk alıyoruz umarım bu savaş hiç bitmez hatta başka sanatçılarında bu akıma katkıda bulunması gerektiğini söylediler.  Bir Erkek, Kız savaşına döner mi sorusuna ise, büyük çoğunluk evet bu bir Erkek vs kız savaşına da dönüştü cevabını aldık.

Bir daha ki hafta Candan Erçetin'den karşılık gelir mi bilemem ama benim şampiyonum Beyazıt öztürk :)

Beklediğimiz tepki halktan geldi Buraya tıklayarak okuyabilirsiniz.



Disqus Yorumları Yükle

0 yorum