24 Ocak 2015 Cumartesi

Beyaz'a halk tepkisi

Beyaz Candan kapışması

Candan Erçetin ile Beyazın kapışmasına duymayan kalmadı sanırım yine de duymayan falan vardır diye bu yazıyı okumadan önce Candan Vs Beyaz adlı yazımıza göz atmanızı tavsiye ederim. Bu kapışmaya tepkisiz kalamayan halk ikiye bölündü. Candan severler ve beyaz severler olarak ikiye ayrılan halk az çok safını belli etmiş durumda.
 Konuşan adamlar olarak yine bir nabız olayına girdik ve halkın nabzını tuttuk. 2000 kişiye sorduğumuz Candan vs Beyaz kapışmasında sizin favoriniz hangisi ? Sorusuna aldığımız yanıtlar şöyle ;
Beyaz'a Tepki


Beyaz candır diyenlerin sayısı 1050 iken, Candan candır diyenlerin sayısı 635 te kaldı. Geri kalan 315 kişilik grup ise biz taraf tutmuyoruz kamerayı gördük geldik!. Aynı kişilere sorduğumuz 'Sizce bu savaşın sonu nasıl olur ?' sorusuna aldığımız bir popüler cevap ise 'Valla bu iş karakolda biter' oldu.

 Bunun yanı sıra sadece tepki vermekle kalmayan bir kesim candan severler ve beyaz severler de bu kapışmaya dahil oldu ve tepkilerini dile getiren videolar hazırladılar. Durum şunu gösteriyor ki halk sessiz kalmayacak ve daha çok videolar bizimle buluşacak. Sizde yorumlarınızla hangi cephede olduğunuzu belirterek tarafınızı belirtmeniz önemle rica olunur. 20 yıldır yayın varlığını sürdüren Beyaz'ın tahtını sallayan bu kapışmaya son noktayı yine siz değerli insanlarımız son verecek.

Halktan gelen videoların sadece bir tanesini yükleyerek, insanların ne kadar tepkili olduklarını belirtmek istiyoruz. Yüklediğimiz videoda ki dedemizin ölümünün araştırılması için İstanbul cumhuriyet başsavcılığına başvurulması sonucu otopsiye alınan dedemizin takma dişlerinden birinin boğazına takılarak nefessiz kalması sonucu öldüğü duyuruldu.



Konuşan adamlar ekibi olarak son dakika gelişmelerini size aktarmaya devam edeceğiz. Takipte kalın. Saygılar..
Disqus Yorumları Yükle

0 yorum